Nopeampia ja fiksumpia liiketoimintapäätöksiä verkossa

Arvioi potentiaalisten asiakkaiden luottokelpoisuus verkossa ja pysy ajan tasalla muutoksista taloudellisessa tilanteessa.

D&B Credit Reporter

D&B Credit Reporter on korkeatasoinen ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten luottopäätösten tueksi. Voit arvioida potentiaalisia asiakkaita nopeasti helppokäyttöisten raporttien avulla. Kattavat luottotietoraportit antavat yleiskuvan yrityksen taloudellisesta tilasta.

D&B Credit Reporter on helppokäyttöinen ja selkeä palvelu, jonka avulla voit nopeuttaa luotonmyöntämistä uusille asiakkaille ja pysyä ajan tasalla olemassa oleviin asiakkaisiin ja kumppaneihin liittyvistä muutoksista.

Liiketoimintasi riskienhallinnan kannalta sinun on tärkeä tuntea niiden yritysten tila, joiden kanssa käyt kauppaa. Asiakkaiden taloudellisen tilanteen seuranta on nyt tärkeämpää kuin koskaan. D&B:n luokitukset antavat tarkkoja tietoja konkurssin todennäköisyydestä, luottokelpoisuudesta ja maksukäyttäytymisestä. Lisäksi näet muut keskeiset talouden tunnusluvut. Hanki D&B Credit Reporter tästä.

Kun tarvitset nopeita luottopäätöksiä uuden asiakassuhteen käynnistämiseksi

 Yrityksen luottotietojen nopea arviointi auttaa arvioimaan luottoriskin tason, luottokelpoisuuden, maksukäyttäytymisen ja yrityksen elinkelpoisuuden. Tämä on kriittistä käynnistäessäsi uutta asiakassuhdetta. D&B Credit Reporterin kattavat digitaaliset raportit antavat syvällistä tietoa, jonka avulla saat selkeän kuvan mahdollisen asiakkaasi taloudellisesta tilanteesta ja sen aiheuttamasta luottoriskistä.

D&B Credit Reporterin kautta saat tiedot mm. luottoluokituksesta, maksukäyttäytymisestä, konsernirakenteesta sekä sosiaalisen median kautta kerätyistä tapahtumista. Palvelu antaa myös asiantuntevaa opastusta esimerkiksi yritystoiminnan kokonaisriskin ja luottolimiitin arvioimiseksi. Näin voit helposti arvioida riskiä ja tehdä parhaat mahdolliset luottopäätökset nopeasti.

Kun haluat hallita kassavirtaasi tarkasti

D&B Credit Reporter auttaa arvioimaan yrityksesi kassavirtaan liittyvän riskin D&B:n globaalin yritystietokannan avulla. Kassavirtaasi liittyvän riskin arvioimisessa D&B Credit Reporter hyödyntää asiakkaiden ja kumppaneittesi maksutapahistoriaa sekä muita talouden tunnuslukuja ja niiden kehitystä.  D&B Credit Reporterin ominaisuuksia ovat myös suorituskykyyn perustuvat pisteytykset, kuten maksukäyttäytymisen pisteytys (pohjana D&B:n PAYDEX®), joka arvioi yrityksen luottohistoriaa ja maksamista kuluneilta kahdelta vuodelta. Raportit sisältävät myös prediktiivisiä analyysejä, kuten kassavirran riskipisteytyksen, joka ennustaa seuraavaa 12 kuukautta ja arvioi, miten todennäköisesti yritys maksaa myöhässä.

Kun haluat valvoa tärkeimpiä liiketoimintasuhteitasi

Voit määrittää hälytyksiä, jotta saat tiedon ongelmista suoraan sähköpostiisi. Siten pysyt ajan tasalla asiakkaidesi luottotiedoissa tapahtuvista muutoksista ja voit nopeasti ryhtyä toimenpiteisiin tarvittaessa.

Joillakin aloilla liiketoiminta on kausiluontoista, toisilla aloilla toimitaan luoton varassa ja toisilla taas luotetaan korkeaan omavaraisuusasteeseen. Niinpä on tärkeää pysyä ajan tasalla siitä, miten asiakasyrityksilläsi menee taloudellisesti.